Fredag i morgon, wihoooo!! Tiden går så snabbt på skolan och idag har varit en riktigt bra "Blomdag". Tror det var i förgår då gick det inte alls som jag ville och tyckte inget blev bra. Det är verkligen som dem säger här, man kommer märka att man har bra "blomdagar" och sämre. Men idag har varit super! 

Vi hade företagsekonomi på förmiddagen. Väldigt intressant att veta och speciellt föräljningsbiten. Men det där med momsen kom jag mitt i (kommer alltid 10-15min sent) så det var rörigt. Och nej det är inte bara 25% som läggs på. Floristerna har lite annat tänk och metoder här. Jaja, får väl plugga på där lite.

På eftermiddagen fortsatte jag med att göra en kompakt bukett till, hög asymmetrisk nivåbukett och en rund luftig bukett. Det gick bra idag kan man säga, källans bra!

Vad känner du när du ser denna? Hur hade du kännt dig om du fått en sån här?
Glad!!
Eller hur?! 

Att göra kompakta buketter är nog min favorit!
Kan ni föreställa er känslan när man får bestämma mängden blommor och vilka?! Som ett barn i godisaffär : )


Dålig vinkel men vill visa de enorma rosorna vi har.

Detta är en rund, symmetrisk bukett med luft och volym. 

Blev extra glad när Ingvar  sa "det där är en luftig rund bukett!" Och inte heller Mathilda påpekade att några förändringar behövdes göra. 

(Hög, asymmetrisk bukett i nivå)
Freesia x hybrida
Är inte freesian fin, speciellt med knopparna.Dianthus caryphyllus
Nejlikor är underbara blomstervänner, lätta att jobba med.


Snart är jag hemma, bara en halvtimme kvar. Det går förvånansvärt bra med att pendla, André och barnen (Baloo är med André på jobbet) och hemmet. Vi har kommit in i vår nya vardag. Och det glädjer mig att allt rullar på med ordning och reda.

PS: har sagt det några gånger men snart får jag visa bilder på tillbyggnaden. Det händer ju grejer där med. Blir ju inte så bra kort de som jag tagit men de får väl duga.


Ha det gott mina följare!
K R A M
/Jennie

Kommentera

Publiceras ej