Nu är jag så fruktansvärt arg så det hänger på ett hårstrå att jag inte ska kasta iväg datorn! Skrev ett större inlägg och kan inte lägga upp bilder. Hängde sig och allt gick förlorat. Så förlåt jag får kolla upp vad det är för galet och återkommer så fort som.
 
S O R R Y
 
men en stor K R A M !
Oj förlåt att det blev ett litet glapp efter igår. Meningen var ju att ni skulle få se det sista jag skulle lägga ut som tips. Tänkte jag skulle rent i sängarna igår innan läggdags men då flög alla ungarna upp och väcktes till liv och sen skulle alla bada så det tooog sin tid. Jag föll knall fall på kudden sen.
 
André kom hem inatt och  tidigt imorse skulle han på möte så sån fart är det här hemma, upp, iväg, tjoff, köra iväg, bang, smack, fadderallanlej. Meningen var att jag och barnen skulle shoppa i Kristianstad och sen hämta A men hinner inte mer än inom Mios och efter det McDonalds sen hanns det inte mer, hahaha ja jag ger verkligen upp när det gäller shopping med alla tre. Tack och lov för nätshopping och handla lokalt. Veckohandlade ikväll så det är påfyllt med allt gott man någonsin kommer behöva.
 
Det tråkiga med detta inlägg är att det gick inte lägga upp bilderna!! Vet inte varför, men säkert pga internetet.
 
 
Imorgon ska jag handla julblommor och börja julpynta här hemma. De nya stakarna har kommit upp(krävdes ett samtal för att få reda på var dom tagit vägen...bortglömda!) så håll utkik efter veckans gröna inför helgen!
 
 
Ha en supermysig fredagskväll för det har jag med mina älskade och som jag njuter ♥
 
K R A M
..blir ett erbjudande ni ska få av mig som ger ett reducerat pris(45%) på en liten vit marockansk lykta från Rif design. Det är från tidningen Drömhem & Trädgård som jag fick det ifrån(fanns även andra artiklar att välja emellan). Det har säkert kommit ut ett nytt nummer så denna tidning finns kanske inte kvar, men där kommer jag in i bilden.
 
Vill du bli med Marockansk lykta ??
 
 
 
Det kommer nog upp ett sista tips för idag senare. Det är något jag håller på att ändra utseende på.
 
 
Ses sen igen!
 
 
K R A M !