När jag och Ludde tog en cykelupptäcksfärd i somras så kunde jag inte slita ögonen från alla blommor jag fann i dikena. Haha stackars Ludde, "Vänta Lite Ludde" "Ska bara ta dessa me"! "Åh kolla dessa så fina Ludde!?
 
Stackars blommorna som inte var planerat låg i cykelkorgen utan vatten ett bra tag och vissa blev verkligen mördade i stjälken. Men när vi kom hem fick de minsann komma till "spa rehab", nya snitt och fick dra vatten i ngr timmar. Resultat, en vild bukett som stod suuuperlänge!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
K R A M
 
 
 
 
 
/Jennie
vild sommarbukett,
 
 
För några veckor sen bestämde André och hans jobbarkompis att de skulle bjuda oss damer på middag. Vilken lyx säger jag bara! Det var otroligt skönt att släppa matdelen helt och hållet. De skötte det galant tycker jag. De gjorde allt från att handla all mat till plocka disken. Trots att jag och Emma njöt av vår drink och goda maten så har jag glömt kort på maten haha. När jag väl slappnar av då slappnar jag av. Här finns lite från vår kvällsmiljö.
 
 
"Tilltugget" till drinken behöver inte alltid vara avancerad. Jag gick ut i pergolan och knyckte lite druvklasar och fann ett moget fikon.
 
Lite mysstämning me..
 
 
 
k
Dukat i det enklaste laget.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
K R A M
 
 
 
 
 
 
 
 
/Jennie
 
 
Godkväll folket! Allt bra med er?
Så fort hösten har kommit så känns sommaren så långt bortblåst den kan bli. Det var inte länge sen det var hetta och allt grönskade. Lite sorgligt varje gång när man tittar på allt som vissnat ner som stod i full grönska. Fågelkvitter, värmande solstrålar, doften av grillen, grannens gräsklippare, ja det är då man tar tillfället i akt. Tar vara på stunden, med hjälp av en svalkande drink.
En banana daiquri drink!
 
Ta vara på er goda stunder oavsett årstid.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
K R A M
 
 
 
 
 
/Jennie
bananadaquiri, sommardrink,