Som sagt så köpte vi lite nya sommarblommor då penséerna har gjort sitt. Så när Ragnar sov middag passade jag på, snabbt som attans.
 
 
 
Vacka, fina Dahlia.
 
 
 
Skulle vilja ha två vita lyktor och ett zinkbrickbord här på framsidan. Även sittkuddar på vänster sida men väntar tills Netto rear ut sina ; )
 
 
Tror detta är som silverpeng fast denna är bara knallgrön. Kommer med tiden att hänga ner.
Någon som vet namnet?
 
Dahlia
 
 
Fastnade för dessa limegröna kuddar med krispiga barr.
Någon som vet vad denna heter???
 
Helt ljuvlig! Detta möts gästerna sig av när de stiger på.
Ett härligt välkomnande♥
 
 
 
K R A M
 
 
blomlåda, dahlia, dennis blommor, farstukvist, fikonträd, garden, olivträd, pelargon, silverpeng, trädgård,
En trädgårdsrunda av det lilla jag odlar i år. I år tog jag mitt förnuft till fånga att inte odla mer än jag hinner. För att, ni som drömmer om ett fint trädgårdsland men tycker inte om att bli skitig om naglarna ska veta att det är endast hårt slit och arbete som ger ett resultat som imponerar. Man ska till en början planera sitt grönsaksland, gräva, schakta sten, underhålla ogräs, fröså  och omskola mm.
 
Här är min lökmix, röd-, gul- och silverlök.
 
 
 
Så sena i år är sockerärtorna men tycker de är extra stora. Några verkar har ruttnat av den blöta sommaren för väggen bakom brukar vara täckt av sockerärtor.
 
Stora blad med krispiga stjälkar. Blomman i toppen ger mig snart en första sockerärta.
 
 
 
K R A M
 
 
garden, grönsaksland, trädgård,
Hej på er fina! Idag är det ingen vanlig måndag för idag började min semester. Känns otroligt skönt trots jag inte tyckte det var jobbigt att jobba. Men det känns mycket bättre än vad jag hade kunnat ana!
 
Tidigt i morse drog vi iväg på lite ärenden innan lille Röjar Ralf skulle sova middag. Först Netto där de hade Frosttema(till Ella) och drickmuggar med sugrör(jag är nog den sista som inte haft sådana). Jag har väntat på att dessa ska komma upp och har inte haft lust att betala 50kr/st. Nu gav jag 15kr/st!
Sen körde vi till Sölve Kulle för att köpa sommarblommor. Sen har dagen bestått av plantering, tvättat farstukvisten, promenad med Baloo och de minsta. Ludde har lekt med kompis hela dagen. Tycker denna dagen blev en kanonbra start på min semester!
 
 
 
 
Bilder från dagens plantering kommer upp senare!
 
 
 
K R A M