Godkväll härliga ni! Gud vad dagarna går snabbt. Ibland tänker jag hur det kommer vara den dagen barnen är stora. Man är ju så van att det alltid är fullt ös medvetslös hela dagarna. Man kommer säkert sakna det. Men ikväll när Andy hade jobbat klart ute så körde jag faktiskt själv ut till extra utemarknaden i Mjällby. Och såklart blir man ju så höstinspirerad. Jag börjar lite försiktigt med höstblommor för det är för varmt fortfarande och ljungen kommer bara torka och bli ful. Så det får bli liten försmak på det hela i farstukvisten. Har ni planterat er
första höstkruka?
Koppardetaljer för er som diggar det. Själv är jag inte så förtjust i koppar utan guld(även silver) om det ska vara en metallfärg.
 
Jag älskar verkligen synen av sånt här! Detta laddar mina batterier. Hur laddar ni era??
 
Härliga woodwick ljus. De har en speciell veke som gör att när de brinner så blir det ett knastrande ljud och finns i olika dofter. Har ni testat dem?
 
 
 
 
 
Kolla in de här kopiorna på marockanska lyktorna då! Älskar lyktor och kände mig faktiskt lite lockad men nej is i magen.
En liten tjuvtitt på vad jag hade med mig hem. Resultat får ni se imorgon var och hur det blev.
 
 
Ha en underbar kväll !!!
 
G O S I G A   K R A MA R !
marockanska lyktor, mjällby, utemarknad, växter,
God eftermiddag läsare! Nu är jag hemkommen efter ett pass på ontraining. Morgon/middagspassen är de bästa. Att starta dagen med att träna blir en riktig kick ass resten av dagen och ett glatt humör får man alltid också. Jag har haft ett upplägg som jag tränat(lite av det) efter när A är borta men nu har jag hittat en jätteinspirerande tjej på instamgram som gör en veckas challenge. Det krävs inga vikter, endast en stol eller bänk. Hon visar en snabb video över övningarna( vilket är super för jag kan inte träningsspråket).
Soniatlevfitness heter hon på ig. En fransk tjej som övertalar alla er där ute att ni kan få tränade och snygga kroppar. Typ 30 minuter om dagen tidsmässigt krävs. Jag har faktiskt uppnått mina träningsmål som jag hade när jag började(ville springa nattpulsen, bli starkare mamma, springa en mil) nja visserligen har jag lite kvar på löpet. Så jag funderar över VAD ska bli mitt nya mål? Jag har märkt att jag blir både mer motiverad och utför mina övningar med rätt inställning. Men frågan är vad ska jag ställa in siktet på nu. Vad har ni för mål ni som tränar??
 
Nu ska det ätas, duschas och kanske en sväng med bilen för att inhandla några höstblommor. Ha en underbar dag!!
 
(Btw jag hatar hello kitty men det är lite underskott på ankelstrumpor så man tager vad man haver)
 
K R A M !!
 
 
Hej på er! Hur har ni haft det? Har er vecka börjat bra? Idag har det varit rätt lugn stämning tycker jag, söndagskänsla....nästan. Andy har jobbat med tillbyggnaden och jag har målat lite och tagit hand om barnen. Inte särskilt mycket men dötid blir det då aldrig om dagen. Man får nöja sig med lite i taget om dagen. Jag skulle egentligen tränat idag men familjemys övervägde så jag bakade paj som vi nyss ätit och nu är barnen nattade så jag och Andy ska för första gången denna period kolla på film. Vi får väl se hur mycket han skriker här i soffan när han får se mitt filmval, hihi han brukar skrika som en tjej när han blir rädd. Hoppas ni haft det lika mysigt ikväll och ha en fortsatt härlig stund med era nära!
 
 
(Denna film handlar om en skuldsatt tjuv som gör inbrott i ett hus men han vet inte om att i just det huset har även en psykotisk mördare riggat upp med dödliga fällor)
 
HJÄLP vad ger jag mig in på !
 
 
 
K R A M !!!!