Äntligen har jag röjt upp ordentligt i uterummet! Har sorterat inne sen har jag lagt allt i uterummet så här var en salig blandning och grejer precis överallt. Nu är grejerna borta, dammsugit och rent, växterna samlade på sina platser för att återigen gå in i deras vila.
 
 
Och som vanligt så längtar jag tills det är dags att pyssla om dessa igen nästa år det är dags för dem att komma ut. Just nu njuter jag av att det är städat och älskar synen av att se mina växter. Så jag tänder halogenen och dimmar ner och tänder ett ljus i lyktan på kvällen. På så sätt ser jag mitt fina citronträd med citroner bla.
 
 
 
Prydnadsklöver så  fin färg.
 
 
Här till vänster i zinkbaljan har vi Lime och höger japansk lönn(ljusgöna blad)
Limebusken har växt jättemycket i år och när jag köpte den var det bara en liten liten stickling. Denna buske ger ifrån sig en oerhört stark och frisk doft. Mer än citronträdet. Längtar bara tills det kan bli lime. Jag  s k a  få nästa år för det har jag bestämt : )
 
 
K R A M
citronträd, lime, olivträd, uterum, växter,
 
Hallå hallå! Nu har vi ätit pommes med pepparbiff och lövbiff. Barnen och André sitter framför mig och kollar på bamse och tjuvstaden innan läggdags. Varmt är det här efter att jag har eldat hela dagen i kaminen och ljusen är tända. Nu är det lördagskväll!
 
Idag var vi på födelsedagsfrukost sen har jag städat lite och bara tagit det lugnt och varit med de små. Tycker det är så mysigt när det kryper ner till nollan utanför. Längtan efter jul blir ännu starkare då. Älskar allt med julen!
 
Detta är en kalla som jag har på soffbordet. Älskar kallor med dess exotiska uttryck. Denna djup vinröda färgen passar bra till dessa mörkare tider eftersom man brukar tona ner färger inomhus me då.
 
Vill önska er en mysig och härlig lördagskväll kära ni!
 
 
 
 
 
 
K R A M
kalla, soffbord, vardagsrum,
 
 
Hej på er, hur mår ni!? Det var verkligen ett tag sen jag var här men nu är jag tillbaka. Jag har haft en helt underbar måndag. Mest för att jag fick ett glädjande besked. Som jag får vänta med att berätta.
 
Jag som hade tänkt hälsa på två "hemliga" i deras trädgårdar på hösten men jag hann verkligen inte. Det går så snabbt  från att löven börja ändra färg till att trilla av. Men jag hoppas jag har intresset  kvar till nästa år. Allt i min trädgård har så gott som tappat sina blad och allt annat ser bara förfärligt ut rent ut sagt. Tycker inte om att pula i trädgården när det är blött och brunt. Nej istället laddar jag inför kommande vår inomhus i fåtöljen vid brasan  med anteckningsblock, trädgårdsböcker och trädgårdstidningar.
 
Amerikanska blåbär är en buske som brinner på hösten. Bladen blir alldeles knallröda.
 
 
Och även Japansk lönn, med endast några få blad kvar.
 
 
 
Jag vill faktiskt ha mer växter med vackra höstfärger i trädgården
. Har ni något fint förslag?
 
 
K R A M
 
amerikanska blåbär, japansk lönn, trädgård,