Det finns en nackdel med mindre hus. Saker och ting gör sig inte lika bra med mindre rymd omkring sig. Sen kvittar det om man har "det senaste". Jag är inte den som kopierar ett trendhem eller en viss stil. Men det är klart man fastnar för något i det trendiga. Det finns ju så mycket fint. Det handlar om att plocka ur russinen ur kakan. Själv kan jag inte ha för avskalat trots att det är fint men jag är mycket för mysfaktor. Att skapa en känsla att det är ombonat och att man trivs med sitt eget. Tycker om att ha de luftigt med inte alltför många grejor men ska samtidigt vara varmt möblerat.
 
Denna "Drinkvagn" om man nu väljer att använda den till det är så fin. Hade så gärna velat göra en wiskeyavdelning till just André men tycker inte det blir snyggt i alltför litet hem : ( . En drinkvagn behöver (tycker jag personligen) tom volym omkring sig för att den ska göra sig och infinna den där lyxkänslan.
Hur typiskt är inte det här då?! Så länge som jag letade efter matsalsstolar och speciellt karmstolar. Hoppade från att beställa kopior från ett företag där de tog förskottsbetalning(det säger ju allt). Tyg har aldrig varit ett alternativ här utan sökte något enkelt och som man kan torka av. Och nu hittar jag drömkarmstolen!! Att den har lätt svängda ben skapar den där 50/60 -tals känslan som jag vill ha lite här och där eftersom vi bor i ett sånt hus.
Gillar denna praktiska sideboard. Fin, enkel och inget komplicerat. Dekorera och inred efter egen smak!
 
PS: Marmor är helt underbart på rätt ställe. Natursten är något jag alltid älskat(det är bara att komma hem till mig  så ser ni). Det finns olika marmor sten och all marmor tycker jag inte är snygg. Utan det ska vara varianten Carrara.
 
Tycker även att marmorn gör sig bäst i kontrast, dvs mot svart.
 
 
K R A M
 
 
God morgon! Vilken mysig natt vi har haft. Ella sa för första gången att hon ville sova i mammas säng så jag nattade henne där och gick super. Så där låg jag med alla omkring mig. Ella vaknade inte en enda gång(Ella och Ragnar vaknar varje natt) bara Ragnar som vaknade två gånger.
 
Längtar så mycket tills man kan fixa Ragnars rum(Luddes nuvarande). Samlar på mig lite grejer jag velat ha så när det är dags så kan jag fastställa allt. Ragnars tapet är uppe, en fermliving variant. Han har en ny ljusslinga och en stringhylla. Så mysigt han ska få♥
 
Tycker om gamla järnsängar. Och denna i svart hade jag velat ha!
 
 
Ha en bra start på dagen!
 
Tänk på en bra tanke eller ett skratt kan avgöra hur dagen blir ; )
 
 
K R A M
Eftersom jag nästan inte har några lampor kvar i huset så det minst sagt ljusbrist. Det är så tradigt så fort det börjar skymma att inte kunna tända upp. Det var ju inte så länge sen jag köpte nya lampor i vardagsrummet men som sagt Ragnar är  ö v e r a l l t. Jag har heller inte massa plock framme som han kan få tag på men kan heller inte ta bort mer. Denna lille buse.
 
Åter igen vänder jag mig till ELLOS
 
Denna i glas gillar jag såå mycket men nu är jag där igen...Ragnarrr.
Denna gillar jag också men rädd för att man tröttnar snabbt på mässingfärgen.
 
Önskar jag haft mer plats med en  e g e n  läshörna med ett brickbord och en sån här ursnygg lampa!!
 
 
Något jag kan störa mig på mig själv är att jag velar, funderar så länge innan jag slår till. Nu vill jag ha lampor och ska beställa men är inte 100 på vilka!! Gahhh!
 
 
K R A M