Jag brukar sällan köpa rosor som snitt men nu till helgen fick det bli rosa på soffbordet. Rosor är verkligen hypnotiskt rogivande att titta på.
Titta bara in i denna, vad känner du?
 
 
 
Tänk på att dra bort blad på nedersta delen av stjälken när ni ställer dem i vatten. Annars ruttnar bladen i vattnet och bildar massa bakterier som täpper till rosornas kanaler att suga upp friskt vatten.
 

- Rensa nedersta delen av stjälken

 - ljummet vatten
 
- Nya snittytor
 
 
 
K R A M
 
/Jennie
 
marmorfat, rosa rosor, soffbord,
 
 
Nu har det äntligen kommit lite mer vårlökar i blomaffärerna. Älskar krokusarnas spetsiga grönrandiga blad i början innan blommorna kommer upp. Än så länge har de inte kommit upp men bladen syns nu i alla fall. Och när blommorna tittar upp så kommer de fylla vasen som vit bomull på toppen.
 
 
 
 

Så smidigt att bara trycka ner (speciellt) lökväxter så här i glasvaser i stället för krukor. Att ha flera tillsammans ser bättre ut än många på olika ställen!
 
 
 
Vilken är din favoritlök så här års?
 
 
K R A M
 
 
 
/ Jennie
 
iitala, madame stoltz, tvmöbel, vit krokus,
 
 
God middag på er!
 
För en gång skull en lugn stund(endast i några minuter). Ragnar rotar i vitrinskåpet och Ludde och Ella tittar på 'Mighty ducks'. Idag är det vila som gäller för Ludde och Ragnar men svårare att få den sistnämnde att göra det. De får nog vara hemma imorgon med i och med de har feber idag.  Det kliar enormt i fingrarna när jag sitter inne så här. Måste göra/hitta på något. Har blåst lite i trumpeten, smekt gitarrsträngarna men nu då? Något jag skulle vilja testa är tuschmålning. Hittat otroligt duktiga porträttmålare med just tusch på instagram. Promarker heter pennan och landar lätt på några hundringar om man ska få ihop till några nyanser. Det beror ju hlt och hållet på vad man ska måla och vad för stil!
 
I julklapp önskade jag något jag drog tillbaka för jag tyckte den var för dyr. Jag sa att jag önskade mig istället en k
long äng vas. Men när jag öppnade paketet blev jag minst sagt överraskad. Vasen var slut och de skulle inte få in mer av den så André fick panik och visste inte vad han skulle köpa(hahaha) så han tog ett säkert kort. Detta va min bästa julklapp i år!
 
'
 
 
 
K R A M
 
/ Jennie