Självklart så var jag/vi tvungna att inviga försäsongen med detta vin Carawine. Och det var riktigt gott för att vara så starkt (14%). Nästan så man blev lite rund om fötterna : )
 
 
 
 
 
 
Hur man nu kan ha så roligt åt denna box men uppenbarligen är det min och syrrans humor. Vinet rinner ut vid draget här som ni ser och vi kom fram till att det var spillvattnet vi drack.
 
 
När min granne Kate anlände och senare kom faster så invigde vi med ett glas vin och chokladdoppade jordgubbar.
 
 
 
Nästa gång vi ska åka dit så ska vi fira påsk och då ska jag och syrran fixa långbord och god mat därtill. Sen på lördagen är det dans/fest i ladan och påskpyssel för barnen på dagen om jag inte minns fel!
 
 
K R A M
carawine, förtält, husvagn, invigning, jordgubbar,
I helgen när vi var iväg så var barnen  ute och lekte( h e l a  d a g e n ) så innan lunchdags var det dags för mellanmål. Detta är ju så sjukt onödigt men jag älskar att hitta på och göra det fint för både ögat och bloggen. Och speciellt när det är något ätbart till barnen. Barnen tokgillade detta mellanmål som jag hade  påsk dekorerat.
Och dessutom busenkelt!
 
Vill ni också övveraska barnen!?
Detta behöver du:
 
Banan
nonstop
marschmallows
choklad(smält i ett vattenbad)
 
 
 
Banantuppar
 
 
 
 
 
 
 
 
Att försöka blogga med husvagnsbilder är så roligt! Det blir så himla utmanande än bara ett klick. Campingprylar är ju för det mesta av plast och allt annat i all sin enkelhet. Men det är detta jag tycker är så kul, att visa att camping är inte bara det klassiska och tråkiga. Man kan förgylla den med nästan allt om man bara vill med enkla medel!!!
 
 
K R A M
banantupp, mellanmål, påsk diy, påskmellis, roligt mellanmål,
Ja, som jag har nämnt ett annat tillfälle så tog batteriet slut i kameran så det blev inte så där jättemycket kort efter i helgen. Och när vi åker iväg så har jag ett litet kontrakt med mig själv och det är att varken blogga, facebooka eller instagramma(andra konton). Kommer lägga upp något kort men sen inget mer, sen läggs telefonen tillbaka.
Vi kör camping fullt ut med en twist av frublomsterknopp!
 
 
 
Det här blev det nya på bordet inne i vagnen.
 
 
 
Är det någon annan där ute som har husvagn?! Vart campar ni? Blir ni inte sugna?!
 
 
K R A M
 
 
 
husvagn, marockanskt kakel,