Så mina vänner, nu har familjen Persson snoffsat till sig och vi är så gott som färdiga! Nu snart ska vi bara ut med alla grejer i bilen sen börjar det. Iom att vi är fyra vuxna par och alla har barn så har vi alla fått varsitt uppdrag och vårt var att fixa skumpa, jordgubbar och efterrätt. Barnen kommer få alternativt glass, fruktcocktail och ett kex till.
 
Men har ni någon aning vad jag har gjort?
 
  Kanske inte så många ledtrådar *hahaha*
 
 
 
ETT GOTT NYTT TILL ER ♥
 
 
 
K R A M
 
 
Gott nytt på er! Idag är det sista dagen på året och vi alla ska fira det med en fest! I år kommer vi vara med nya helt underbara fina människor. Vi ser fram emot kvällen och självklart tänkte jag visa vad jag ska ha på mig ikväll. Hade sån attans tur då jag kikade in på Gina Tricot och de hade erbjudande ( ANGE KOD: EXPRSS ) så fick man gratis frakt och beställde man innan 16 på i fredags så skulle man få det innan nyår. Och dessutom var min klänning, smycken och underkläder 50% !
 
 
Första nyår jag har en maxiklänning men jag vet inte riktigt vilka öronhängen jag ska ha till. Det beror lite på hur håret kommer vara.

Ha en trevlig dag än så länge! Få se om jag hinner med vad vi fick för uppdrag till ikväll! Så håll ögonen öppna!
 
 
 
 
K R A M !
 
nyår,
.......en superskojig popcornmaskin! André älskar biopopcorn och denna lilla mini biosalongs popcornmaskin gör exakt likadana popcorn i smakväg. Och sen tycker alla i familjen att det är roligt när vi ska ha filmtajm. Tänkte köpa lite popcorn påsar till för skojs skull.
 
 
Vill du också ha en?! Klicka då här.
 
 
André köpte portionspåsar med just "biopopcornen". Påsens innehåll är popcorn kärnor(med en krydda) och smör. Man kan givetvis köpa vanliga men  vilken vill inte ha dessa!? Dessa kan ni köpa på samma hemsida som maskinen.
 
 
 
 
 
 Barnen stod i kö för premiärpoppningen.
 
André trivdes och lekte bioservitör.
 
 
 
Har ni unnat er något extra utöver de vanliga klapparna??
 
 
 
Tänkte visa nyårskläderna senare så håll koll!
 
 
 
 
 
 
K R A M
little bambino, popcorn,