Hur härligt är det inte när fönstret är öppet och in kommer kall frisk luft in i sovrummet som man dessutom har bäddat rent i. Passade även på att gå ut i regnet och knipsa av några snittblommor som står i blom ute just nu.
 
 
Älskar dessa lakan som jag köpt från H&M för länge sen.
 
 
I vasen är det hortensia, kärleksört, astilbe och höstflox.
 
Passar ni på att ta in snittblommor? Själv älskar jag det!
Kram
 
God middag allihopa! Idag är det söndag och veckans vilodag. Men brukar ni slappa på söndagar eller kör ni på? Själva kör en mix av lite nytta och resten slapp och mys. Har bytt sänglakan, torkat golven och kasta in Ludde i duschen närsom. Efter frukosten blev det bamseläsninng i soffan med Ella. Bamse och Emil ligger högt på listan.
 
 
 
Mys med era nära idag, mycket kärlek!
kram
 
Det blev en lång visit. Det brukar vara svårt att få hem barnen när de hälsar på i husvagnen för de älskar det. Ludde sprang iväg och gömde sig i en buske och Ella sprang in i husvagnen. Tack och lov att Ragnar inte kan förflytta sig ännu. Vi missade i alla fall färjan vid den tiden men fick ta nästa istället. Barnen är väldigt nöjda och alla tre somnade i bilen. Nu sitter jag här med kvällsmackan och teet och funderar på vad som kan hittas på med de imorgon.
 
Har ni några förslag?
 
Här har vi det besökta imperiet!
 
 
 
 
 
"Man ska ha husvagn"? nja det vette tusan ; )
 
Natti natti!