Sådär ja! då har vi svettats igenom ett hårt pass ikväll. Känner att jag börja komma in idet här nu. Det är så att vi är några stycken som skapat en grupp i telefonen och när det plingar till där då vet man att det är träningsdags. Det är inte det att vi alltid är alla och på samma pass men det är alltid någon som ska på något så man är sällan ensam. Detta var för att piska varandra att komma igång med detta. Och det tar emot när klockan börjar bli sent och man vill bara duscha och lägga sig i soffan för kvällen. Men nej! När man väl är där så är man taggad och redo och känslan efteråt känns ännu bättre när du väl ligger i soffan nyduschad. Och det är detta jag börjar komma in i, att ha karaktär för att åka iväg.
Det bästa av allt, man blir så mycket piggare och gladare!
 
 
Efter att Ella öppnat paket i sängen och ätit frukost gjorde hon sig själv fin med att välja kläder själv. Det blev rosa tröja och rosa byxor. Eftersom Ella tycker om att fixa till sig så fick hon samma hårspray som storebror fast rosa. Så även denna lilla korthåriga kalufs blev rosa. Av morfar fick hon fina rosa blommor som nu står på hennes nattygsbord. Hon ler nöjt när hon ser dem. På kvällen dekorerade Ella tårtan det lila på flickan på tårtan, så nöjd så. framdukat med rosa tårta, fruktspett och mums mums.  Så blev det för lilla Ella en magisk kväll. Att få se sitt barn så glad och nöjd betyder allt för mig.  Hoppas det är minnen som stannar kvar hos henne. Att hon tänker att mamma (vill) göra allt för oss(barnen)♥
 
 
 
 
Fruktspetten dök barnen på först. Brukar alltid fixa någonting med antingen frukt eller bär. Är glad att de är så glada i det.
 
 
Tårtan blev ju inte så fin men som ni vet är detta inte min starka sida. Dessutom ville Ella också dekorera med glitterglasyren. Och hon var ju jätteduktig.
 
 
 
 
 
 
 
K R A M
 
 
 
 
 
 
/Jennie

Kommentera

Publiceras ej