Som jag nämnde tidigare brukar vi inte göra något storslaget på denna dag utan vi brukar vara extra kärleksfull, tacksam och glad denna dag. Vi brukar äta trerätters, fina blommor, gotte till kvällen, någon liten överraskning( brukar de inte alltid få men i år fick dom. Vet inte hur många Tack mamma jag fick av Ludde).
 
Det som stack ut mer i år för vår del som blev nytt var att vi började dagen med en brakfrukost! Vi körde på meny a la hotell. Fanns allt möjligt att stoppa i sig. Färgerna blev ljusrosa, svart och vitt. Tröttnar på att det alltid ska vara rött. Tycker hjärtansdag kan egentligen vara vilken färg som helst bara man har ett och annat hjärta här och där. Till varje persons plats slog jag in ett geléhjärta i cellofan och ett rosavitrandigt band och en varsin komplimang på varje plats.
 
Nu blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Våra gäster fick avboka i sista sekund pga maginfluensan. Men det kommer fler tillfällen och denna brakfrukost kommer vi ha som tradition i vår familj för det var så härligt att man satt kvar så länge och bara njöt, även barnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna smoothie blev succé för mitt småfolk så denna kommer göras fler gånger.
 
 
En glad tjej som vaknat på rätt sida
 
 
 
 
 
Vad gjorde ni på er hjärtans dag?
 
♥ K R A M ♥
 
brunch, frukost, hjärtansdag, smoothie,