God eftermiddag kära ni! Nu har vi kommit hem efter en helg med husvagnen. Vi har haft hur mycket som helst att tänka på inför detta. Men det blev i slutändan mycket bra. Man hann kanske inte inte allt man hade  velat men det får bli de kommande helgerna istället. Nästa gång(om tre dagar!) så ska vi fira påsk tillsammans och allt vad det innebär!

När vi åker bort så bloggar jag inte utan lägger upp istället på IG och bloggar ikapp när vi kommer hem. Nu tog batteriet slut i kameran så det blev inte så mycket fotande men några bilder hann jag me.

Veckans gröna denna veckan blev något som fick följa med till husvagnens förtält som i fortsättningen ska förgylla vår mat. 
Nämligen en kryddkorg!



Än så länge är det dessa kryddor som vi har; citrontimjan, rosmarin och citronmeliss
Persilja och basilika kommer när det är värme för det.

Detta är en korg av återvunna bildäck. Först har vi haft toalettpapper i på toaletten sen ved och nu kryddor(har lagt plast i först men det behöver man inte). Så mycket man kan ha dessa till!

Förtältet kommer vara perfekt trivsel för växterna! Och inte bara godare med de färska kryddorna utan bra till hands om man glömt köpa marinad eller saknar kryddor på burk!


K R A M

husvagn, husvagn caravan club kryddkorg förtält, husvagn caravan club kryddning,

Kommentera

Publiceras ej